Hjemmeside i Wordpress - Jeg laver den for dig, eller hjælper dig med at lave den selv!

Travl sommer – web, tryksager og merchandise

August 2014. Sikke en sommer! Jeg får ikke opdateret hjemmeside og jeg får ikke skrevet nogen nyheder på Facebook.

I sommer har jeg været travlt optaget – først af webopgaver og logodesign, så af produktdesign og visualisering og siden af fremstilling af booklets, skiltning, merchandise og meget andet i forbindelse med et større firmaevent for et konsulentfirma.

Løbende er der tilsvarende kommet flere opgaver ind til september måned, så jeg glæder mig allerede nu til flere spændende samarbejdsprojekter.

Jeg kan ikke vise de seneste produkter (endnu), da der er dels hemmeligholdelsesaftaler, dels et event, der lige skal være afviklet, før vi begynder at vise billeder ;-)

En anden spændende nyhed er de nye kontakter, jeg har fået via en nyopstartet gruppe, jeg er kommet med i, hvor vi vil arbejde med WordPress-baserede websites og webshops (WooCommerce). Jeg glæder mig til at lære mere og udveksle viden – og ikke mindst have flere potentielle samarbejdspartnere ved hånden, når der er tidspres.

 

 

opdateringAUG14