Hjemmeside i Wordpress - Jeg laver den for dig, eller hjælper dig med at lave den selv!

Få hjælp til selvhjælp med din hjemmeside

Hurtig session 1:1, så du kan komme videre

Ofte sker der det, at når hverdagen tager over og vi koncentrerer os om vores kerneydelser, så glemmer vi hvordan man fikser det ene og det andet …og så går tiden. Er det helt uoverskueligt at logge ind på dit website? Så få hjælp hos mig! Vi sætter os sammen og får styr på din hjemmeside, så du føler dig tryg ved at administrere den igen selv.

OUTDATED HJEMMESIDE

Har du en gammel hjemmeside, enten i WordPress eller bygget på et andet system, så kan jeg hjælpe dig med at flytte de gamle filer og få dit domæne gjort klar med WordPress.
Når du overtager igen, har jeg sørget for:
• SSL-beskyttelse (det betyder, at dit website starter på https:// – det lægger Google vægt på)
• Nogle helt essentielle plugins, der sikrer, at du ikke bliver hacket.
• Coming soon-plugin, der sikrer, at du kan arbejde i fred – udefra ses kun din foreløbige besked til kunderne.
Så er du klar til selv at bygge med tema og indhold.

1800 DKK

WORDPRESS HJEMMESIDE

Har du problemer med dit website i WordPress? Har du glemt, hvordan man opdaterer plugins eller hvordan dit tema fungerer? Jeg kan hjælpe dig i gang igen.
Bestil 1 times support, hvor vi sidder side om side og får styr på din hjemmeside. Jeg viser dig, hvordan du opdaterer og sammen sørger vi for, at alting fungerer igen.
Vi kan også gøre det online via Zoom. Først skal jeg bede dig sende mig et login til det site, så jeg kan orientere mig og forberede gennemgangen. Kontakt mig for at aftale nærmere.

1200 DKK

MARKETING/SoMe

Har du en fin hjemmeside i WordPress, men får bare ikke delt noget på sociale medier? Kan du ikke helt overskue, hvordan man laver et boostet opslag på Facebook og hvordan du får koblet Instagram og Facebook bedre sammen med dit website, så der er mere aktivitet omkring din forretning?
Jeg hjælper dig med at planlægge nogle opslag og få lavet en plan for, hvordan du håndterer sociale medier fremover.
Bestil 1 time til en start:

1200 DKK

Leder du efter info om pris for en ny hjemmeside lavet fra start og hvad du får med mig som leverandør?

SE STEPS OG PRISER HER
Bestil DIY WordPress guide

Har du mod på
at lave dine opdateringer og nye indlæg på egen hånd?

Få en guide til håndtering af WordPress-baserede hjemmesider: Hvordan logger du ind, hvordan opdaterer du WordPress og plugins, hvordan laver du nye indlæg eller retter på dine menuer eller billeder? Hvordan optimerer du til søgemaskinerne, og hvad gør du, hvis noget går helt galt? Få svar på alt dette for 350,- DKK
Bestil e-bogen på mail, skriv til:

hej@grafikbutik.dk