Hjemmeside i Wordpress - Jeg laver den for dig, eller hjælper dig med at lave den selv!

Din DIY-guide

Køb en WordPress-guide, så du selv kan opdatere

Som kunde hos mig vil dit website altid være “i mine hænder”, forstået på den måde, at jeg naturligvis kan hjælpe hurtigt og effektivt med opdateringer osv. Jeg kender jo opbygningen indefra.
Men ønsker du selv at kunne administrere dit website på daglig basis, så skal du endelig gøre det!
Og er du i tvivl om, hvordan du gør, så kan du bestille to produkter, der kan hjælpe dig:

DIY WordPress Guide – generel

Denne lille e-bog indeholder alle de helt basic spørgsmål, som er helt almindelige, når du ikke har beskæftiget dig så meget med, hvad WordPress går ud på. Her gennemgås hvordan man logger på, hvordan man opdaterer WordPress og tilføjelser (plugins), hvordan man skriver eller opdaterer indlæg og sider, og hvordan man håndterer billeder, links og meget andet. Alt det basale, der er godt at have styr på.

Bestil pr. mail på hej@grafikbutik.dk

DIY WordPress Guide – personlig

Har du brug for en mere specifik guide til præcis DIT website? Jeg producerer gerne en customized e-bog med eksempler og screensshots fra præcis din hjemmeside. Her kan indholdet fokuseres på nøjagtig dét, du har svært ved. Det kan fx. være, at du har et eventplugin, der altid driller, eller det kan være, du har brug for hjælp til best practise med hensyn til, hvordan du skriver indlæg med overskrifter, rubrikker, citater mv. Det kan også handle om noget helt andet – du bestemmer.